Студентски парламент

Савет:

Како бисте увек имали последње информације потребно је да урадите "refresh"/"reload" web стране (у зависности од врсте интернет претраживача који користите).

КОНАЧНИ РЕЗУЛТАТИ

постављено 15. априла 2024. године.

Коначни резултати избора чланова Студентског парламента Факултета за специалну едукацију и рехабилтиацију за мандатни период у трајању од октобра 2024. до октобра 2026.


ПРЕЛИМИНАРНИ РЕЗУЛТАТИ

постављено 12. априла 2024. године.

Прелиминарни резултати избора чланова Студентског парламента Факултета за специалну едукацију и рехабилтиацију за мандатни период у трајању од октобра 2024. до октобра 2026.


Коначне ранг листе студентских избора

постављено 04. априла 2024. године.

Прелиминарне ранг листе студентских избора

постављено 03. априла 2024. године.

Избори за чланство у Студентском парламенту

постављено 26. марта 2024. године.

Драге колегинице и колеге,

Студентски парламент Факултета за специјалну едукацију и рехабилитацију и Студентски парламент Универзитета у Београду организују изборе за чланство у Студентском парламенту.

Студентски парламент Факултета за специјалну едукацију и рехабилитацију расписао је изборе за чланове предложене од стране студентских организација и неформалних група студената (10% потписа студената уписаних на Факултет за специјалну едукацију и рехабилитацију). Студентски парламент чини најмање 15, а највише 21 члан. С тиме да уколико има 20 чланова, једна особа мора бити уписана по афирмативним мерама или бити особа са инвалидитетом. Термин кандидатуре вршиће се од понедељка 1. априла до среде 3. априла 2024. године од 11 до 13 часова предајом у канцеларији Студентског парламента. За више детаља, погледати Позив на изборе и Одлуку о ближем уређивању поступака спровођења избора за Студентски парламент Факултета за специјалну едукацију и рехабилитацију. Формулар Списак студената којим својим потписима подржавју изборну листу кандидата за чланове Студентског парламента Факултета за специјалну едукацију и рехабилитацију можете преузети испод текста.

Формулар: LINK

Студентски парламент Универзитета у Београду (број: 612-853/1-24) расписао је изборе за једног члана Студентског парламента Универзитета у Београду представника студената Факултета за специјалну едукацију и рехабилитацију. Начин пријаве се врши путем предлога студентске организације или прикупљање потписа подршке од стране студената (10% потписа студената уписаних на Факултет за специјалну едукацију и рехабилитацију) Факултета за специјалну едукацију и рехабилитацију. Термин кандидатуре вршиће се од понедељка 1. априла до среде 3. априла 2024. године предајом у архиви Факултета. За више детаља, погледати Позив на изборе и Одлуку о ближем уређивању поступака спровођења избора за представника студената Факултета за специјалну едукацију и рехабилитацију.

Формулар прикупљања гласове подршке за кандидатуру: LINK


Документација: