Univerzitet u Beogradu
Fakultet za specijalnu edukaciju i rehabilitaciju

Doc. dr Aleksandra Đurić Zdravković

  • Rani tretman i predškolsko vaspitanje dece ometene u mentalnom razvoju

  • Pedagogija osoba ometenih u mentalnom razvoju

  • Procena potrebe za podrškom osoba sa intelektualnom ometenošću - master studije


Obaveštenja

GRUPE STUDENATA ZA VEŽBE U OKVIRU PREDMETA PEDAGOGIJA OSOBA OMETENIH U MR OŠ ’’SAVA JOVANOVIĆ-SIROGOJNO’’, ZEMUN, PRIZRENSKA 37 (.docx)


POPRAVNI KOLOKVIJUM – RANI TRETMAN I PREDŠKOLSKO VASPITANJE DECE OMETENE U MENTALNOM RAZVOJU (.pdf)Obaveštavaju se studenti master akademskih studija studijskog programa Specijalna edukacija i rehabilitacija osoba s teškoćama u mentalnom razvoju da je satnica predavanja u okviru predmeta Procena potrebe za podrškom osoba s intelektualnom ometenošću promenjena. Susret će se održati u subotu 22. oktobra 2016. godine u 8.30 sati.


Obaveštavaju se studenti master akademskih studija studijskog programa Specijalna edukacija i rehabilitacija osoba s teškoćama u mentalnom razvoju da će se predavanje u okviru predmeta Procena potrebe za podrškom osoba s intelektualnom ometenošću održati u subotu 22. oktobra 2016. godine u 10 sati.


KONAČNA DISTRIBUCIJA POENA U OKVIRU PREDMETA PEDAGOGIJA OSOBA OMETENIH U MENTALNOM RAZVOJU – ČETVRTA GRUPA (.docx)KONAČNA DISTRIBUCIJA POENA U OKVIRU PREDMETA PEDAGOGIJA OSOBA OMETENIH U MENTALNOM RAZVOJU – DRUGA GRUPA (.docx)


Obaveštavaju se studenti treće godine da će završni test u okviru predmeta Korektivno pedagoški rad u osnovnoj školi biti organizovan u Plavoj sali u ponedeljak 23. maja 2016. godine s početkom u 14,30 sati za oligo smer i u 15,30 sati za somato smer.


KONAČNA DISTRIBUCIJA POENA U OKVIRU PREDMETA PEDAGOGIJA OSOBA OMETENIH U MENTALNOM RAZVOJU – PRVA GRUPA (.docx)


PROMENA TERMINA ZA VEŽBE U OKVIRU PREDMETA PEDAGOGIJA OSOBA OMETENIH U MENTALNOM RAZVOJU

Studenti koji treba da dođu u Osnovnu školu ''S.J. Sirogojno" u Zemunu 17. maja 2016. god. u uobičajeno vreme su: Mladenović Ana, Savić Aleksandra, Milović Milica, Milosević Iva i Antanasijević Tamara,

a studenti koji treba da dođu 24. maja su: Bošković Jovana, Micić Mihajlo, Simonović Nikola, Racić Stevan i Petrović Nevena.

Ovi studenti zbog promene termina ne dolaze 31. maja na vežbe! Sve ostale grupe funkcionišu u svojim terminima.


 

GRUPE STUDENATA ZA VEŽBE U OKVIRU PREDMETA PEDAGOGIJA OSOBA OMETENIH U MR (.docx)Predavanja

  •  

Mapa sajta
FASPER | Visokog Stevana 2, 11000 Beograd, Srbija | Phone: +381 11 2183 036, Fax: +381 11 2183 081 | Email: info@fasper.bg.ac.rs
Studentska služba: | Tel. +381 11 2183 056 | Email: studentskasluzba@fasper.bg.ac.rs